Muzikaal onthaal bij de 8e Volcke Rally door Bultse Herrie

Tijdens de 8e Volcke Rally hebben tweeëntwintig equipes zondag 10 oktober gestreden om de Volcke Rally trofee. Het goede doel van dit jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door JCI Volcke Rack en Kiwanis Mauritshof, was dit jaar Muziekvereniging Zevenbergen.

De deelnemers hebben volgens een routeboek een ochtend en een middag etappe gereden. Deze routes kwamen langs kleine wegen en mooie plekken binnen de gemeente Moerdijk en aangrenzende gemeentes. Tussendoor was er een lunch geregeld en de dag eindigde bij De Stad Klundert. Hier werden de deelnemers muzikaal onthaald door Bultse Herrie, het dweilorkest van Muziekvereniging Zevenbergen.

Nadat alle deelnemers binnen waren werd eerst de cheque uitgereikt. Een mooi bedrag van € 800,– , ingezameld door inschrijfgeld en sponsoren, werd door JCI en de Kiwanis overhandigd aan Hans Wolst, de voorzitter van de muziekvereniging. Het geld zal gebruikt worden om nieuwe muziekinstrumenten voor de jeugd aan te schaffen.

Tot slot was het moment waar alle deelnemers ook naar uitkeken: de prijsuitreiking. De top drie was erg aan elkaar gewaagd met het was uiteindelijk de equipe van Remco Heus en Thomas Zwiers die na 6 eerdere deelnames ditmaal met de hoofdprijs naar huis gingen aan het einde van deze geslaagde dag!

1 gedachte over “Muzikaal onthaal bij de 8e Volcke Rally door Bultse Herrie

 1. Evert Roffel Beantwoorden

  Beste leden van JCI Volcke Rak,
  Vorig jaar, op 10 oktober, werd Muziekvereniging Zevenbergen verrast met een mooie financiële bijdrage. Vorige maand hebben wij het bedrag van € 800,00 besteed aan de aanschaf van een drumscherm. Er is de laatste tijd veel aandacht voor gehoorbescherming, vooral bij de jeugd. Het leek ons daarom bijzonder nuttig om voor de kinderen in ons probeer- en leerlingenorkest gehoor beschermende maatregelen te nemen. Het drumscherm dempt het geluid van de slagwerksectie afdoend. Wij denken dat wij jullie gift op deze manier nuttig besteed hebben en willen jullie nogmaals hartelijk bedanken.
  We hebben nog een mooie foto van het scherm maar het lukt mij niet om het bestand hierin te kopiëren.
  Met vriendelijke groet,
  Namens het bestuur en de leden,
  Evert Roffel, secretaris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *