Onderstaand geven wij een overzicht van onze activiteiten die wij als serviceclub organiseren.

Wil je een activiteit bijwonen? Neem contact op via secretariaat@jcivolckerack.nl.

JCI Volcke Rack fietst voor Oekraïne

JCI Volcke Rack gaat fietsen voor Oekraïne! Op zondag 3 april is ons aspirantenevent en fietsen we met onze leden door de Gemeente Moerdijk. Onze aspiranten hebben besloten de opbrengst te doneren aan Giro 555. 💪🇺🇦 #goedbezig #jcivolckerack #moerdijk JCI Volcke Rack #jcinederland #ditisjci

JCI Deelt Uit

Op vrijdag 26 november 2021 maken goede doelen weer kans op 1.000 euro. Verenigingen, stichtingen of particulieren kunnen inschrijven om kans te maken op dit mooie geldbedrag.
>>> VANWEGE CORONA IS DE FINALEAVOND UITGESTELD <<<

JCI+: Dakar Rally behind the scenes

Op woensdag 13 oktober 2021 deelt Raph van den Elshout zijn ervaringen van de Dakar Rally, de zwaarste en meest uitputtende woestijnrally ter wereld. Hij was navigator tijdens de voor het Firemen Dakarteam succesvolle Dakar rally’s van 2019 (Peru) en 2020 (Saoedi-Arabië).

Volcke Rally

Op zondag 10 oktober 2021 organiseren JCI Volcke Rack en Kiwanis Club Mauritshof Moerdijk de 8e editie van de Volcke Rally. De opbrengst van de tocht is geheel bestemd voor een regionaal goed doel!

World Cleanup Day

Op zaterdag 18 september 2021 is het World Cleanup Day. Ook dit jaar neemt JCI Volcke Rack weer deel aan dit evenement door in Fijnaart schoon te maken. Wil je gezellig meehelpen of ons beter leren kennen? Dan ben jij ook van harte welkom!

JCI gaat vliegeren

Kom je zaterdag 11 september 2021 samen met je ouders vliegeren? Je krijgt een vlieger, drankje en een appel. De vlieger mag je houden! Voor je ouders een mooie gelegenheid om met ons kennis te maken 😉

JCI+ Rally

Op zondag 30 mei 2021 organiseert JCI Volcke Rack voor haar leden een JCI+ event. Nog geen lid maar wel interesse in lidmaatschap bij JCI? Ben tussen de 25 en 40 jaar én ondernemend? Dan ben jij ook van harte welkom!

JCI wijnproeverij

Op woensdag 9 juni 2021 is onze maandelijkse bijeenkomst. Samen met onze huisslijterij Nelis verzorgt onze wijncommissie deze avond een wijnproeverij. Wil je deze avond vrijblijvend kennis maken met JCI Volcke Rack? Ben je niet ouder dan 40 jaar én ondernemend? Wees welkom!