Onderstaand geven wij een overzicht van onze activiteiten die wij als serviceclub organiseren.

Wil je een activiteit bijwonen? Neem contact op via secretariaat@jcivolckerack.nl.

JCI De BuitenKamer

Aanstaande 23 september a.s. is het zover: De Buitenkamer! 

Wat is het? Wij – JCI Volcke Rack (een jonge ondernemersvereniging) – organiseren een luxe lunch met lokale producten op de markt Van Zevenbergen voor de bewoners van Surplus; woonzorglocatie de Zeven Schakels te Zevenbergen. Daarbij zorgen we ook voor vermaak in de vorm van een goochelaar etc. Dit doen wij zonder commercieel doel en we willen ons op deze manier inzetten voor oudere mensen die niet vaak buiten de deur komen. Daarvoor hebben we verschillende sponsoren nodig in zowel geld als in producten, welke worden benoemd op de menukaart en placemat die op de tafels komen te liggen. Ook wordt er een aftermovie gemaakt en zullen we alle sponsoren bedanken via social media. 

Het gaat hier om ongeveer 80-100 bejaarde mensen. 

Hieronder de flyer met de sponsorpakketten.

Verder kan gedoneerd worden via de link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=c1JLiVgwRQepYkvpxKZiCw

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren:

Hoofdsponsor:

Zilveren sponsoren:

Bronzen sponsoren:

Overige sponsoren:

 • Jac Smit
 • Berry World Made
 • De Verse Verleiding
 • AE Aerial Media
 • Albert Heijn Zevenbergen
 • Koevoets Groenten en Fruit
 • Slijterij Nelis
 • Slagerij Havermans
 • Primera Zevenbergen
 • Nordin Louwagie
 • De 11e Druk
 • SjokoToko

Volcke Rally 2023

Het is weer zover! De Volcke Rally staat weer op het programma, en wel op zondag 17 september 2023. JCI Volcke Rack en Kiwanis Moerdijk organiseren wederom deze superleuk tocht door de regio.

Ga ook mee met de gezelligste autorally 🚙 puzzeltocht door West-Brabant!

De opbrengst van deze dag gaat uiteraard naar een mooi goed doel.

Meer informatie volgt snel.

Schrijf je vast in via volckerally2023@gmail.com

#ditisjci#kiwanismoerdijk#gemeentemoerdijk#volckerally

JCI DEELT UIT 2023

Verenigingen en Stichtingen in de Gemeente Moerdijk opgelet!! Willen jullie kans maken op 1.000 euro?  Schrijf dan nu in voor JCI Deelt Uit 2023!

Uit de inschrijvingen kiezen we drie finalisten die hun goede doel op woensdag 11 oktober 2023 aan een onafhankelijke jury en de leden van JCI Volcke Rack presenteren. Aan het eind van de avond maken de jury en de leden de winnaar bekend.

Inschrijven kan tot en met 1 september 2023 via event@jcivolckerack.nl

#jcideeltuit #jcivolckerack #moerdijk #JCIVolckeRack #jcinederland #ditisjci

JCI Volcke Rack Fietst voor Oekraïne

Op zondag 3 april is ons aspirantenevent en fietsen we met onze leden door de Gemeente Moerdijk. Onze aspiranten hebben besloten de opbrengst te doneren aan Giro 555. 💪

#goedbezig #jcivolckerack #moerdijk JCI Volcke Rack #jcinederland #ditisjci

JCI Deelt Uit 2021-2022

Op vrijdag 26 november 2021 maken goede doelen weer kans op 1.000 euro. Verenigingen, stichtingen of particulieren kunnen inschrijven om kans te maken op dit mooie geldbedrag.
>>> VANWEGE CORONA IS DE FINALEAVOND UITGESTELD <<<

JCI+: Dakar Rally behind the scenes

Op woensdag 13 oktober 2021 deelt Raph van den Elshout zijn ervaringen van de Dakar Rally, de zwaarste en meest uitputtende woestijnrally ter wereld. Hij was navigator tijdens de voor het Firemen Dakarteam succesvolle Dakar rally’s van 2019 (Peru) en 2020 (Saoedi-Arabië).

Volcke Rally

Op zondag 10 oktober 2021 organiseren JCI Volcke Rack en Kiwanis Club Mauritshof Moerdijk de 8e editie van de Volcke Rally. De opbrengst van de tocht is geheel bestemd voor een regionaal goed doel!

World Cleanup Day

Op zaterdag 18 september 2021 is het World Cleanup Day. Ook dit jaar neemt JCI Volcke Rack weer deel aan dit evenement door in Fijnaart schoon te maken. Wil je gezellig meehelpen of ons beter leren kennen? Dan ben jij ook van harte welkom!

JCI gaat vliegeren

Kom je zaterdag 11 september 2021 samen met je ouders vliegeren? Je krijgt een vlieger, drankje en een appel. De vlieger mag je houden! Voor je ouders een mooie gelegenheid om met ons kennis te maken 😉

JCI+ Rally

Op zondag 30 mei 2021 organiseert JCI Volcke Rack voor haar leden een JCI+ event. Nog geen lid maar wel interesse in lidmaatschap bij JCI? Ben tussen de 25 en 40 jaar én ondernemend? Dan ben jij ook van harte welkom!

JCI wijnproeverij

Op woensdag 9 juni 2021 is onze maandelijkse bijeenkomst. Samen met onze huisslijterij Nelis verzorgt onze wijncommissie deze avond een wijnproeverij. Wil je deze avond vrijblijvend kennis maken met JCI Volcke Rack? Ben je niet ouder dan 40 jaar én ondernemend? Wees welkom!