Zin in een avontuur in West-Brabant? Ook dit jaar organiseren we de Volcke Rally, een prachtige autopuzzeltocht voor iedereen. Met de 9e editie van een succesvol evenement is dit een autorally die jullie niet willen missen!

“Een gezellig dagje toeren voor het goede doel!”

De jaarlijkse autorally rijden we dit jaar op zondag 16 juni 2024. De autopuzzeltocht is voor iedereen: jong en oud met een auto. Hierbij maakt het niks uit of komt in een klassieker, cabrio of hedendaagse auto. Zelfs met een exotische auto ben je welkom. Jullie gaan namelijk een mooie tocht maken en samen met de bijrijder(s) een leuke dag beleven. Het tocht is compleet verzorgd en bevat diverse spelelementen om het extra spannend te maken. Ga jij deze editie winnen?

Meer informatie
Als je meer wilt weten contact ons dan via rally@jcivolckerack.nl of meld je alvast onderaan de pagina aan. We benaderen je dan zodra de inschrijvingen openen.

Met jullie deelname aan de Volcke Rally halen we geld op voor een nog bekend te maken (regionaal) goed doel.

Zondag 16 juni 2024

Ontvangst
Prijsuitreiking & lunch
Afsluiting

9.30 uur
13.00 uur
14.00 uur

Equipe (team van 2 personen)
Extra bijrijder
Extra bijrijder kind (tot 10 jaar)

110 euro
40 euro
10 euro

Sponsoren bedankt!Sponsorpakketten

Naast deelname via een equipe bieden we ook de mogelijkheid om als sponsor deel te nemen aan de Volcke Rally. Dit biedt mogelijkheden voor zichtbaarheid via onze promotie en aan de deelnemers. Maar belangrijker nog: ondersteuning aan ons lokale, goede doel!

Hieronder staat een overzicht van onze sponsorpakketten om uit te kiezen. Geef de sponsoroptie aan via ons aanmeldformulier. Naast deze sponsorpakketten bieden we de mogelijkheid om sponsorpakketten op maat te maken. We staan open voor ideeën!


Meld je nu aan voor als deelnemers voor de Volcke Rally en steun het goede doel. Na aanmelding ontvang je een factuur en na betaling is de inschrijving definitief. Wil je inschrijven als sponsor? Kies een sponsorpakket of laat ons je idee weten!

Volcke Rally – inschrijfformulier
Naam bestuurder
Naam bestuurder
Voornaam
Achternaam
Naam bijrijder
Naam bijrijder
Voornaam
Achternaam
Extra bijrijders
Sponsorpakket
Factuuradres
Factuuradres
Straat
Postcode en plaats
Deelnemersverklaring

Deelnemersvoorwaarden Volcke Rally:

  1. Dat de door hen gevormde equipe bestaat uit een bestuurder en een navigator;
  2. Dat zij zich tevens volledig verantwoordelijk achten voor de veiligheid van eventuele andere inzittenden van het voertuig waarmee deelgenomen wordt aan de VolckeRally alsmede voor het handelen van die inzittenden en de gevolgen daarvan;
  3. Dat zij de organisatoren niet aansprakelijk zullen stellen voor enige schade die zij en/of derden onverhoopt lijden ten gevolge van het deelnemen aan deze rit;
  4. Dat zij de organisatoren zullen vrijwaren van elke aansprakelijkheid ten opzichte van derden voortvloeiend uit deelname aan deze tourrit;
  5. Dat zij zich zullen houden aan de regels vermeldt in het routeboek;
  6. Dat het voertuig waarin door hen aan deze tourrit wordt deelgenomen deugdelijk verzekerd is tegen wettelijke aansprakelijkheid en dat het voertuig voldoet aan alle door de wet daaraan gestelde eisen;
  7. Dat de bestuurder in het bezit is van een in Nederland geldig rijbewijs;
  8. Dat zij zich zullen houden aan alle verkeersregels en aanwijzingen van het bevoegd gezag ook indien deze regels en/of aanwijzingen strijdig zijn met het routeboek.