Onze leden stellen zich voor

JCI Volcke Rack is een leuke dynamische groep van jonge ondernemende mensen tot 40 jaar. De leden van JCI Volcke Rack stellen zich voor.

Inee HendersonAndreae
Eigenaar Autobedrijf Andreae

JCI Volcke Rack is een gezellige club jonge ondernemende mensen. Ieder met een andere achtergrond en doel. Hierdoor leer je veel van elkaar en kan je op een veilige manier jezelf verder ontwikkelen en andere helpen zich ook te ontwikkelen. Dingen organiseren vind ik erg leuk en als er dan ook nog geld is om aan een goed doel te schenken is dat nog leuker.

Lid sinds: 10-06-2009


Marc Coppens

Accountant bij BDO Nederland

De maatschappelijke betrokkenheid en het uitbreiden van mijn lokale netwerk heeft mij doen besluiten lid te worden van JCI Volcke Rack. Ik vind het leuk om met de ondernemende leden deel te nemen aan activiteiten en daarmee een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Plezier en iets toevoegen voor de maatschappij komt voor mij mooi samen.

Lid sinds: 14-10-2020


Martijn van de Corput
Pricing Manager bij HOYER Global Transport

Als eerste is de onderlinge sfeer tussen de leden is goed. Wat het ook leuk maakt is dat de kamer probeert gedurende het jaar meerdere interne of externe activiteiten te organiseren zoals bijvoorbeeld een training, een activiteit of een lezing. Ook krijg je de mogelijkheid te werken aan persoonlijke ontwikkeling door bijvoorbeeld in het bestuur plaats te nemen of bij een evenement een rol op te nemen die niet in direct je comfortzone ligt.

Lid sinds: 01-01-2014


Jeffrey van Dorst
Tenderstrateeg bij Tenderteam B.V.

JCI Volcke Rack is een gezellige en ondernemende groep jonge professionals. Als lid van JCI Volcke Rack ben je lokaal betrokken en heb je een unieke gelegenheid om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. We leren van elkaar, met elkaar en je vergroot je netwerk.

Lid sinds: 13-12-2019


Bobbie de Goeijen
Eigenaar Kitelight Products

Ik werd lid van JCI Volcke Rack om verschillende redenen, zoals meer betrokkenheid bij lokale activiteiten, het ontwikkelen van jezelf door verschillende inzichten van andere ondernemende personen op een meer informele manier, het vergroten van mijn netwerk en last but not least, het opzetten van verschillende activiteiten in de gemeente Moerdijk.

Lid sinds: 08-06-2020


Marloes Heijligers
Eigenaar Heijligers Installaties B.V.

JCI Volcke Rack is een gezellige, leerzame en enthousiaste club met jonge mensen. Ik vind onze bedrijfsbezoeken of presentaties van onze leden altijd erg leuk interessant; je ziet zo eens iets anders dan je eigen werkomgeving en daar steek je altijd wat van op. Ik ben al lid sinds 2009 en sindsdien heb ik ook diverse bestuursfuncties mogen invullen, een mooie manier om ook jezelf te ontwikkelen.

Lid sinds: 01-07-2009


Annoeska Pals-Rubbens
Advocaat/Eigenaar Zuyd Advocaten

Met en van elkaar leren, en dat met jonge ambitieuze ondernemende professionals. Ook dragen we eens ons steentje bij aan de lokale maatschappij. Dat maakt dat ik trots ben om van deze gezellige club lid te zijn!

Lid sinds: 12-12-2016


Bart van Slobbe
Strategic Management Consultant bij Ascendors B.V.

JCI Volcke Rack is een gezellige, enthousiaste groep jonge mensen die iets willen betekenen voor de maatschappij. Ik vind de bedrijfsbezoeken en activiteiten rondom persoonlijke ontwikkeling altijd erg interessant. Ook vind ik het leuk dat we allemaal een andere professionele achtergrond hebben en je van iedereen dus ook iets anders kunt leren. Bovenal hebben we het gezellig en dragen we ons steentje bij aan lokale initiatieven en goede doelen!

Lid sinds: 13-04-2022


Jolanda Veldman
Strafrechtadvocaat

Mijn naam is Jolanda Veldman en ik ben geboren en getogen boven de rivieren, een vreemde eend in de bijt dus… Na mijn studie rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen te hebben afgerond ben ik via een omweg in Noord-Brabant beland. Inmiddels ben ik al meer dan tien jaar werkzaam in de landelijke (strafrecht)advocatuur en de rechtbank kan ik dan ook wel mijn tweede thuis noemen. In 2018 ben ik lid geworden van JCI Volcke Rack.

Lid sinds: 14-12-2018