JCI+ Rally op 30 mei 2021

Ben jij tussen de 25 en 40 jaar oud, ondernemer of ondernemend en heb je een band met de gemeente Moerdijk? Misschien is JCI Volcke Rack wel wat voor jou!

Voor jullie is het ongetwijfeld een herkenbaar beeld van de afgelopen maanden. We hebben elkaar meer digitaal gezien dan fysiek. Nu er weer wat meer mogelijkheden zijn gaat JCI Volcke Rack een activiteit organiseren in de vorm van een auto rally, compleet met ontvangst, lunch en borrel.

Voor ons is het een mooie gelegenheid om elkaar weer eens te zien en bij te praten. Maar het is ook een mooie gelegenheid voor mensen die benieuwd zijn naar de vereniging om op een leuke en laagdrempelige manier kennis te maken met JCI Voclke Rack en haar leden.

Heb jij interesse en tijd op zondag 30 mei 2021?

Meld je dan aan via secretariaat@jcivolckerack.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *