JCI+ Dakar op 13 oktober 2021

JCI Volcke Rack presenteert Dakar Rally behind the scenes.
 
Wil jij weten hoe het er tijdens de dakar rally achter de schermen aan toegaat?
Raph van den Elshout deelt zijn ervaringen van de Dakar Rally, de zwaarste en meest uitputtende woestijnrally ter wereld. Hij was navigator tijdens de voor het Firemen Dakarteam succesvolle Dakar rally’s van 2019 (Peru) en 2020 (Saoedi-Arabië).


Om alvast een kleine impressie te krijgen: https://youtu.be/27zMRQyUjK0 
 

Meld je aan!
Meer weten of aanmelden? Jonger dan 40 jaar en een ondernemer of professional die op zoek is naar fun, netwerken, eigen ontwikkeling en bijdragen aan de samenleving? Neem contact op via secretariaat@jcivolckerack.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *