Top
Ledenevent donderdag 31 mei 2018
  • Ledenevent donderdag 31 mei 2018
  • Ledenevent donderdag 31 mei 2018
0,00
Product is niet meer leverbaar

JCI Volcke Rack ledenevent

JCI Volcke Rack is nog op zoek naar enkele ondernemende en ambitieuze leden. Ben jij tussen de 25 en 40 jaar en wil je je netwerk uitbreiden, je inzetten voor het goede doel en jezelf verder en breder ontwikkelen?

Kom dan geheel vrijblijvend eens kennismaken op onze kennismakingsavond op donderdag 31 mei 2018. We ontvangen je graag om 19.30 uur bij Steakhouse Seven, Noordhaven 68 te Zevenbergen.

Tijdens deze avond leggen we je kort uit wat JCI inhoudt en wat het zo leuk, leerzaam en van toegevoegde waarde maakt. We houden een zogenaamde speeddate over leuke onderwerpen en we drinken wat met elkaar onder het genot van een (klein) hapje. Er is ruimte voor het stellen van vragen aan huidige leden. Bekijk ook de flyer van dit evenement!

De entree is kosteloos en hapjes en drankjes zijn voor rekening van JCI!

Geïnteresseerd? Leuk! Meld je dan nu aan door het ledenevent in je winkelwagen te leggen en je gegevens achter te laten.

Ken je nog andere mensen die zich ook bij JCI zouden willen aansluiten? Deel deze uitnodiging dan via één van onderstaande knoppen met vrienden!

Tot 31 mei 2018!


Wijs een vriend op deze vacature
@
@
Generating captcha code