Top
Leden

Onze leden stellen zich voor

JCI Volcke Rack is een leuke dynamische groep van jonge ondernemende mensen tot 40 jaar. De leden van JCI Volcke Rack stellen zich voor.

Yvonne van Persie, teammanager bij ambulancedienst Brabant MWN

Onze Juniorkamer staat voor mij voor persoonlijke ontwikkeling, organiseren en gezelligheid. Het is erg leuk om met een groep enthousiaste mensen te werken aan de organisatie van een evenement. Tijdens de etentjes vooraf aan en de borrels na de ALV is het altijd leuk om de andere leden wat meer te spreken. De trainingen, praatjes van leden tijdens de ALV en bedrijfsbezoeken zijn voor mij een waardevolle toevoeging aan mijn lidmaatschap van deze vereniging. Interessant en leuk om van elkaar te leren en nieuwe inspiratie op te doen!

Lid sinds: 14-12-2011

Bart Krielen, accountmanager ACES Direct

JCI Volcke Rack bestaat uit een mooie club mensen met verschillende disciplines. Door de samenwerking en activiteiten met verschillende mensen uit je eigenkamer en de landelijke kamers kun je je zelf ontwikkelen en je netwerk uitbreiden. De events die georganiseerd worden hebben een maatschappelijk doel waardoor je ook een steentje bij draagt aan de maatschappij.

Lid sinds: 11-07-2018

Jenny van Dam, Rabobank Assistent Accountmanager Grootzakelijk

Lid zijn van JCI Volcke Rack betekent voor mij verbreding van mijn horizon, kennis en netwerk met een grote mate van maatschappelijke betrokkenheid en inzet voor lokale goede doelen.

Lid sinds: 14-12-2018

Annoeska Pals, vastgoedrecht advocaat bij RST advocaten

Met en van elkaar leren, en dat met jonge ambitieuze ondernemende professionals. Ook dragen we eens ons steentje bij aan de lokale maatschappij. Dat maakt dat ik trots ben om van deze gezellige club lid te zijn!

Lid sinds: 12-12-2016

Martijn van de Corput, supervisor sales bij Hoyer Global Transport

Als eerste is de onderlinge sfeer tussen de leden is goed. Wat het ook leuk maakt is dat de kamer probeert gedurende het jaar meerdere interne of externe activiteiten te organiseren zoals bijvoorbeeld een training, een activiteit of een lezing. Ook krijg je de mogelijkheid te werken aan persoonlijke ontwikkeling door bijvoorbeeld in het bestuur plaats te nemen of bij een evenement een rol op te nemen die niet in direct je comfortzone ligt.

Lid sinds: 01-01-2014

Jolanda Veldman, strafrechtadvocaat

JCI Volcke Rack is een leuke groep mensen waar je je direct thuis voelt, persoonlijk vind ik dit erg belangrijk. Een hechte groep waar iedereen zijn of haar steentje bijdraagt aan het organiseren van evenementen voor lokale goede doelen. Juist doordat we zo’n hechte club zijn, kan je veel van elkaar leren en werk je met iedereen wel een keertje samen.

Lid sinds: 14-12-2018

Cindy van de Luijtgaarden-Braat, belastingadviseur en estate planner bij BDO

Leuk aan JCI Volcke Rack is het ondernemen van steeds weer nieuwe uitdagingen samen met gezellige mensen.

Lid sinds: 14-12-2011

Inee Andreae, eigenaar Autobedrijf Andreae

JCI Volcke Rack is een gezellige club jonge ondernemende mensen. Ieder met een andere achtergrond en doel. Hierdoor leer je veel van elkaar en kan je op een veilige manier jezelf verder ontwikkelen en andere helpen zich ook te ontwikkelen. Dingen organiseren vind ik erg leuk en als er dan ook nog geld is om aan een goed doel te schenken is dat nog leuker.

Lid sinds: 10-06-2009

Niels van Stek, eigenaar Van Stek Solutions Domotica & A/V Control

Ben lid geworden van JCI Volcke Rack vanwege (lokale) maatschappelijke bijdragen en de leerzame trainingen en een gezellige club waarbij je ook je eigen ontwikkeling kan bijspijkeren samen met het team. Daarnaast kan je veel van elkaar leren omdat iedereen een andere toevoeging aan het team inbreng.

Lid sinds: 14-06-2017

Adriënne van Geel, advocaat-partner arbeidsrecht bij Van Gelder Advocaten

De hechte club, het 'vallen en opstaan', de betrokkenheid en de maatschappelijke functie.

Lid sinds: 01-01-2014
Peter Dalemans, Dalemans Timmerwerken

JCI Volcke Rack is een leuke club mensen bij elkaar waar je veel van kan leren. Wij dragen ook een steentje bij aan diverse goede doelen.

Lid sinds: 01-11-2018


Susanne van Nimwegen, eigenaar logopediepraktijk S. van Nimwegen

Een gezellige en ondernemende groep mensen. Leuk om van elkaar te leren tijdens het organiseren van activiteiten en bedrijfsbezoeken en eveneens van betekenis te kunnen zijn voor een goed doel!

Lid sinds: 01-01-2016

Marieke van Zuilichem, mede eigenaar gespecialiseerde fysiotherapie van Zuilichem B.V.

Een gezellige club van verschillende persoonlijkheden en afkomstig uit diverse vakgebieden, waarbij je jezelf op persoonlijk vlak kunt ontwikkelen en op een informele manier gebruik kunt maken van de kennis en kunde van de andere leden.

Lid sinds: 24-04-2013

Marloes Heijligers, Heijligers Installaties B.V.

JCI Volcke Rack is een gezellige, leerzame en enthousiaste club met jonge mensen. Ik vind onze bedrijfsbezoeken of presentaties van onze leden altijd erg leuk interessant; je ziet zo eens iets anders dan je eigen werkomgeving en daar steek je altijd wat van op. Ik ben al lid sinds 2009 en sindsdien heb ik ook diverse bestuursfuncties mogen invullen, een mooie manier om ook jezelf te ontwikkelen.

Lid sinds: 01-07-2009

Bastin van Oers, eigenaar ZwembadenWebshop.nl

Ik vind het belangrijk om mijzelf in te zetten voor lokale goede doelen. Dit doen wij bij JCI Volcke Rack met een leuk team van enthousiaste ondernemende mensen. Ik krijg energie van alle bijeenkomsten en leuke evenementen die wij met elkaar organiseren!

Lid sinds: 01-11-2015