Activiteiten

Activiteiten van JCI Volcke Rack

Onderstaand geven wij een overzicht van de activiteiten die wij als serviceclub organiseren.

Richard van Kray

Eerste JCI+ met Richard van Kray

Op woensdag 13 november 2019 vind de eerste editie plaats van JCI+. Het nieuwe netwerk evenement voor jonge professionals in de gemeente Moerdijk. Ben je onder de 40 jaar én ondernemend? Kom dan naar deze inspirerende avond!
Lees verder →

Dit bericht werd geplaatst op 28/10/2019

Volcke Rally 2019 op zondag 15 september

Op 15 september vindt de 7e editie plaats van onze jaarlijkse autorally. Deze autorally/ toertocht is voor iedereen met een auto, of het nu een klassieker, leasewagen of ‘gewone’ auto is. Geef je team nu alvast op.
Lees verder →

Dit bericht werd geplaatst op 28/078/2019

JCI ledenevent 31 mei in Steakhouse Seven

Op 31 mei zal er weer een ledenevent worden geörganiseerd. Wil jij eens komen kennis maken met onze club? Meld je dan nu gratis aan voor dit gezellige evenement.
Lees verder →

Dit bericht werd geplaatst op 11/04/2018

ALV februari met inspiratie talk door organisatie 'Sensation Waailand'.

De februari ALV vind plaats in De Borgh in Zevenbergen. De AlV staat in het teken van de organisatie van een groot evenement. Wij hebben de heren van Sensation Waailand uitgenodigd om te komen vertellen over het evenement wat ze uit een geintje hebben opgezet, maar wat in enkele jaren is uitgegroeit tot een festival van 6000 bezoekers.

Dit bericht werd geplaatst op 14/02/2018

Carnavalsborrel bij Van der Hooft.

Traditiegetrouw gaan de carnaval vierende leden van JCI Volcke Rack op zaterdag middag tijdens de brakkensliert een paar bierjes (of veul) drinken bij Van der Hooft in Zeuvebultelaand. Uiteraard zijn de kleine brakje van de leden hierbij van harte uitgenodigd voor een pollonaise!

Dit bericht werd geplaatst op 10/02/2018