Top
6e VolckeRally

VolckeRally20186e VolckeRally was weer een groot succes


Op zondag 16 september 2018 werd de 6e VolckeRally gereden! Deze autorally, georganiseerd door JCI Volcke Rack en Kiwanis Mauritshof Moerdijk, had dit jaar 28 deelnemende teams, een record!

Alle deelnemers werden zondagochtend ontvangen met koffie/thee/gebak bij Hotel De Borgh om daar de eerste uitleg te krijgen over het ochtenddeel van de Rally. Om 10.00 werden de auto’s om-en-om ‘weggeschoten’ voor de eerste puzzelrit; een tocht waarbij volgens het bolletje/pijltje-systeem onderweg antwoord moest worden gegeven op diverse vragen. Dit deel van de Rally leidde ons richting Zundert, Wernhout om te eindigen voor de lunch in Hoeven. Daar werd bij Boerderij de Walnoothoeve een lunch genuttigd, om vervolgens uitleg te krijgen over het middagdeel van de Rally.

De middagroute, met concrete routeaanwijzing op papier en vragen onderweg, werd gereden in omgeving St. Willebrord, Rucphen, Bosschenhoofd om uiteindelijk te eindigen bij Haven ’t Lamgat onderaan de ‘fietsbrug’ (Lamgatsebrug voor de deelnemers die het antwoord op deze vraag nog willen weten.. 😊).

Uiteraard gaat de opbrengst van deze Rally, € 1.000,- euro, naar een goed doel! Dit jaar het ‘50-dingenboek Gemeente Moerdijk’.

Doel is om zoveel mogelijk kinderen in gemeente Moerdijk naar buiten te krijgen en alle mooie en karakteristieke plekjes van gemeente Moerdijk te laten zien – ze staan allemaal in dit boekje. In je eigen omgeving is zoveel te ontdekken!

LunchlocatieGoed doelWinnaars VolckeRallyOverhandiging opbrengst voor goed doel