Top
Routebeschrijving en parkeren

Routebeschrijving JCI CVA Moerdijk

Aanrijden op zevenbergenVan Willemstad tot Zevenbergschen Hoek is de gemeente Moerdijk circa 25 kilometer hemelsbreed. Hiermee is de gemeente qua oppervlakte bijna de grootste gemeente van Noord-Brabant. De mooie stukken polderlandschap, de karakteristieke plaatsen en het vele water maken de gemeente Moerdijk een erg leuk gebied.

Zevenbergen
Zevenbergen is een plaats met een gezellig winkelcentrum, restaurants en terrasjes. De oude kern van Zevenbergen is gelegen rond de vroegere haven, die begin jaren 70 gedempt werd. De winkelstraten Noordhaven en Zuidhaven geven aan waar de haven is geweest. Er zijn vergevorderde plannen om de haven weer te openen: eind 2020 moet er weer water stromen door het Zevenbergse centrum. Ook de sfeervolle Markt wordt heringericht, met ruim baan voor terrassen en evenementen.

Zevenbergen parkerenRoute
Kom je via de A17 neem dan de afslag 25 richting Zevenbergen. Je komt dan uit op de N285. Bij de verkeerslichten ga je rechtdoor. Deze weg leid je voor een gedeelte langs Zevenbergen. Ga bij de tweede verkeerslicht nogmaals rechtdoor. Vervolgens kom je bij de 3e stoplichten. Sla hier rechtsaf om Zevenbergen in te gaan. Volg nu de borden met een eend erop om je parkeer plaats te kiezen.

Kom je via de N285 vanaf het plaatsje Langeweg sla dan bij de verkeerslichten linksaf om Zevenbergen in te gaan. Volg nu de borden met een eend erop om je parkeer plaats te kiezen.

Kom je via de N389 vanaf Prinsenbeek/ Etten-Leur/ Breda ga op de rotonde rechtsaf richting de N285. Vervolgens ga je bij de volgende rotonde linksaf. Sla dan bij de verkeerslichten linksaf om Zevenbergen in te gaan. Volg nu de borden met een eend erop om je parkeer plaats te kiezen.

Parkeren
Vanaf de stoplichten wordt er met borden met een eend erop de richting naar de verschillende parkeerplaatsen aangegeven.

ParkeerplaatsBusvervoer
Het vervoer wordt verzorgd door grote reisbussen voor alle activiteiten die buiten Zevenbergen vallen. Het vervoer voor de onderdelen van het CVA Moerdijk zijn geheel GRATIS. Ook 's avonds na het feest rijden er weer bussen terug naar Zevenbergen. 

Fysieke beperking
De gebouwen zijn integraal toegankelijk voor mensen met een beperking en voorzien van een invalidentoilet. Voor rolstoelgebruikers zijn speciale plaatsen in de zaal beschikbaar. U wordt verzocht bij uw aanmelding door te geven dat u hiervan gebruik wilt maken.


Eten, drinken en slapen
Hotel de Borgh, multifuctioneel complex ‘de Borgh’ is gelegen in het centrum van Zevenbergen. U kunt hier terecht voor een overnachting in het hotel, heerlijk eten in het restaurant of ontspannen in het stadscafé.De Borgh is een levendig bedrijf, dat door gebruik van warme kleuren en verschil in hoogtes, een huiselijk gevoel geeft. Het 3-sterren hotel beschikt over 30 tweepersoonskamers.

Restaurant De 7Bergsche Hoeve biedt alle ruimte om te genieten van een lunch of diner in ongedwongen ambiance.Daarnaast bieden zij alle ruimte om te genieten van een lunch of diner in ongedwongen ambiance