Top
Motto 2019: als een vis in het water

Als een vis in het water.

Het nieuwe bestuur voor 2019 bestaat uit Jenny van Dam, Niels van Stek, Annoeska Pals-Rubbens en Bastin van Oers. Dit viertal gaat van 2019 een spetterend jaar maken! Tijdens de DIES, het Kerstdiner rond de jaarlijks terugkerende december ALV, is het motto voor 2019 bekend gemaakt door het nieuwe bestuur. Het motto voor 2019 wordt: 'Als een vis in het water......'.

Motto 2019 JCI Volcke RackEnerzijds als mooie verwijzing naar het CVA wat wij op 18 mei gaan organiseren. Het thema van het CVA is 'water'. JCI Volcke Rack zal zich 'als een vis in het water' gaan voelen tijdens dit CVA. 

Maar bovenal is het natuurlijk essentieel dat alle leden van JCI Volcke Rack moeten zich als een vis in het water voelen in onze club. Vandaar dat het bestuur in 2019 gaat inventariseren wat van elk lid de verwachtingen zijn van de kamer, de eigen (leer) doelen binnen de kamer, de wensen mbt de evenementen en wat volgens hen de toekomst van JCI Volcke Rack zal gaan brengen. Hiertoe zal het bestuur met elk lid een persoonlijke afspraak maken om hierover met elkaar te brainstormen.

De resultaten van de brainstorm zullen uiteraard gaan leiden tot een aantal mooie acties welke we kunnen gaan doorvoeren. Dit zodat alle vissen zo lang mogelijk in onze gezellige kom blijven rondzwemmen!