Top
Een 1e indruk kun je maar één keer maken…..

Ja daar sta je dan op een netwerkevent. Oké, het doel is nieuwe mensen leren kennen en af en toe te vertellen wat je zelf doet. Dit dan wel op zo’n manier dat de persoon met wie je in gesprek bent niet hard wegloopt maar geïnteresseerd blijft luisteren.

 

Ontdek tijdens deze sessie het geheim van een goede pitch en hoe je ervoor zorgt dat je een onvergetelijke indruk achterlaat bij de mensen met wie je spreekt. Tijdens een speed date sessie gaan we hetgeen we hebben geleerd ook direct in de praktijk brengen!

Wilfred van der Meer
KlantExperienceOver Wilfred: 
Wilfred van der Meer heeft maar één missie: "Van Nederland het meest klantvriendelijkste land maken van Europa". Als spreker zet hij thema’s als klantbeleving, communicatie en persoonlijke ontwikkeling in de spotlight. Sprekende praktijkvoorbeelden wisselen af met humor en direct toepasbare tips. Dit gecombineerd met aanstekelijk enthousiasme zorgt voor een unieke belevenis.

Frank van Sommen, projectmanager bij PGB pensioendiensten
Wilfred is een enthousiaste trainer-coach die ontwapenend is ten overstaan van nieuwe groepen mensen en snel doorheeft met wie hij van doen heeft. Hij weet op speelse wijze de meest beladen onderwerpen tussen collega´s bespreekbaar te maken en collega´s een spiegel voor te houden. Daarbij verliest hij het eigenlijke doel van de training, communicatie, niet uit het oog.