Top
JCI+ Richard van Kray

JCI+ het nieuwe netwerk evenement voor jonge professionals

SalesOp 13 november 2019 vind de eerste editie plaats van JCI+. Dit nieuwe netwerk evenement voor jonge professionals in de gemeente Moerdijk staat garant voor een avond vol inspiratie, nieuwe contacten, interactie met TOP sprekers en inspirators. Deze eerste avond staat in het teken van klantbetekenis. Hoe kan jij van échte betekenis zijn voor jouw klant?

Richard van Kray, één van Nederlands meest geboekte sprekers

Voor deze eerste JCI+ hebben wij een TOP spreker weten te boeken. Richard van Kray, klantbetekenaar. Zijn kernvisie is: ‘je slaagt alleen in je leven en werk door af te stappen van de rollen die je speelt’. Van Kray ondervond dit aan den lijve. De ondernemende en inspirerende spreker begon op vroege leeftijd als groenteverkoper bij een supermarkt. Hij had snel in de gaten dat verkopen in zijn genen zat en hij stapte over naar de bankwereld. Daar maakte hij een flitscarrière als verkoper van financiële producten en trainer van sales talent. Echter, in 2004 kwam Richard zichzelf tegen.

Richard liep vast in zijn rol van keiharde verkoper die zonder met zijn ogen te knipperen collega’s ontsloeg, voor wie alleen ‘de buitenkant’ telde, en voor wie geld verdienen een doel op zich was geworden. Hij zette een punt achter zijn financiële loopbaan, hield zichzelf een spiegel voor, en ging op zoek naar zijn eigen intrinsieke drijfveren – naar ‘de binnenkant’. Vanuit deze introspectie ontwikkelde Richard een geheel nieuwe visie op sales en management, waarin de mens en zijn authentieke talenten centraal staan. Dat is waarom bedrijven maar ook non-profit organisaties Richard van Kray graag inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter voor congressen of bedrijfsevents. 

Inmiddels heeft Richard zijn eigen sprekers- en trainingsbureau, Sales vanuit je Hart, genaamd. Voor Richard en zijn team staan niet langer het applaus en het geld centraal, maar de passie, de ambitie en het plezier. Als spreker is Richard van Kray dan ook niet alleen interessant voor sales gedreven organisaties. Ook voor publiek dat weinig of niets met commercie heeft uit te staan, is hij een inspiratiebron.

De visie en nieuwe activiteiten van Richard vormden de basis voor één van de beste management boeken van de laatste jaren: Sales vanuit je Hart. Hierin vertelt de ondernemer, spreker en presentator hoe je écht van betekenis kunt zijn, voor je klanten en voor jezelf. Belangrijkste boodschap: meerwaarde ontstaat alleen als je dicht bij jezelf blijft en vanuit vertrouwen werkt aan duurzame relaties.

Sales vanuit je hart boekZijn boek 'Sales vanuit je Hart' heeft 31 dagen op nummer 1 gestaan in de Management boek top 100. Voor de eerste 25 deelnemers van deze JCI+ hebben wij dit boek klaarliggen, gratis! 

Wil jij worden geïnspireerd en een gezellige avond beleven? Kom dan 13 november om 19:30 naar Steakhouse Seven, Noordhaven 68, Zevenbergen!

Gratis entree voor jonge professionals uit de gemeente Moerdijk! 
Koffie bij binnenkomst en hapjes bij de borrel zijn verzorgd. Rest van de drankjes voor eigen rekening.  

Meer jonge professionals uitnodigen? Download hier de flyer!

Alvast een voorproefje: