Top
Persoonlijk Leiderschap vanuit Passie

Wil jij leiding geven aan  je organisatie of team? Of juist aan je eigen leven? En wil je dit doen vanuit passie en persoonlijke kwaliteiten? Schrijf je dan zeker in voor deze interactieve workshop van De Groeicoach.

 

Er zijn boeken en websites volgeschreven over leiderschap. Hoe geef je op een correcte en positieve manier leiding? Hoe communiceer je effectief als leider? Hoe zit het met voorbeeldgedrag en wat doe je eigenlijk precies als leidinggevende? Maar deze workshop is anders. Je krijgt geen structuren, vaardigheden en trucjes aangereikt. In plaats daarvan ga je direct zelf aan de slag. Leren door te doen en te ervaren! 

 

Wat onderscheid een succesvol leider nu echt van al die andere leiders? Passie!

Als je weet waar je voor staat en weet waarom je de dingen doet zoals je ze doet, dan pas kan je echt authentiek leidinggeven vanuit je persoonlijke passie en kwaliteiten. Tijdens deze workshop ga je direct concreet aan de slag om vanuit jouw persoonlijke passie stappen te zetten op het gebied van persoonlijk leiderschap. Je krijgt meer inzicht in je eigen gedrag, je leert de niveaus kennen waarop je verandering kan bewerkstelligen (bij jezelf en bij anderen) en je ervaart hoe het is om zelf de kapitein te zijn op het schip van jouw persoonlijke en zakelijke succes. 'Take charge' en meld je aan.

 Over Raoul: 
Groeicoach Raoul Rossou is ondernemerscoach met passie en focus. Hij heeft passie voor mensen en hun potentieel en helpt hen dit verder te ontwikkelen.

Ruud van der Poel, Owner M&P Industries Group Holding,  Owner EMSS Management & Consultancy
Ik heb Raoul enige jaren geleden leren kennen vanuit een interim directie opdracht en waarbij Raoul zijn kennis en kunde heeft aangeboden om een export traject voor de bedoelde onderneming op te zetten. Wat mij direct opviel aan Raoul is dat hij enthousiast en gemotiveerd als volwaardig gesprekspartner zijn ondernemerskwaliteiten weet te vertalen in doelgerichte acties. Geen weg is onbegaanbaar gebleven en Raoul heeft binnen zijn organisatie de mensen en middelen weten op te schalen om de gezamenlijke doelstellingen te realiseren. Ik kan Raoul van harte aanbevelen als partner bij allerhande ondernemingsvraagstukken.