Top
Global Coals Game

De Global Goals Game ‘Kickstarter’

From global issues to local business, we make the Global Goals your business.

 

Introductie

Met de Global Goals Games ontdek je op een leuke en laagdrempelige manier hoe je samen concreet kunt bijdragen aan een betere wereld. Zo ervaar je de winst voor je jezelf, je organisatie en de samenleving.

 

De Global Goals

Welke kansen en uitdagingen zie jij op weg naar een wereld die we willen? Een wereld, ook in jouw buurt, met een beter milieu, genoeg goede banen, minder ongelijkheid en meer stabiliteit? 

 

Kickstarter

De Kickstarter Global Goals Game is een kort introductiespel om kennis te maken met het Werelddoelenspel dat medio 2019 gespeeld kan worden door JCI kamers. Het brengt wereldwijde problemen dichtbij, waardoor ze concreet en hanteerbaar worden. In de introductie visualiseren we de gewenste wereld in 2030 en via de quizvragen leer je over de belangrijkste feiten. We behandelen praktijkcases uit verschillende sectoren en de opdrachten dagen je uit om tot oplossingen te komen waarmee je zelf kunt bijdragen aan die gewenste toekomst. Het spel is actie- en impact gedreven en duurt 45 minuten. 

 

In deze workshop maak je kennis met het spel. De uitgebreidere versie kan je met je kamer of met kamers in jouw regio spelen. Als resultaat kom je tot een concreet lokaal project om impact te creƫren.