Top
Eendje Duckrace JCI Volcke Rack
Nieuw
  • Eendje Duckrace JCI Volcke Rack
5,00
Product is niet meer leverbaar

Wint jouw badeend de eerste editie van Duckrace JCI Volcke Rack 2018?!

Tijdens het Waterfestijn 'n Bietje Koekoek aan de waterkant organiseert JCI Volcke Rack op zaterdag 16 juni 2018 een Duckrace! Wint jouw eendje één van de fantastische prijzen in de categorieën ter land, ter zee en in de lucht?!

 

Win een ballonvaart, Toyota Aygo (weekend), rondvlucht of een jacuzzi!

En ja! Een ballonvaart, een vlucht met een vliegtuigje, een weekend de beschikbaarheid over de nieuwe Toyota Aygo en een heerlijk opblaasbare jacuzzi zijn een aantal van de vele prijzen!

Bestel hieronder jouw eigen eendje(s). Jouw lotnummer(s) ontvang je nadat de betaling is gelukt in een persoonlijke e-mail.

De opbrengsten van de Duckrace worden gebruikt voor een evenement van JCI Volcke Rack in mei 2019, waarmee Stichting Elemental Water Foundation wordt ondersteund. Zij bouwen constructies om zout water om te zetten in betaalbaar drinkwater in derdewereldlanden.

Op zaterdagmiddag laten we 5.000 gele badeendjes te water. De eendjes zijn gekoppeld aan een eigen uniek nummer (1 tot en met 5.000). De Duckrace vindt plaats bij de Oude Suikerfabriek. De race en prijsuitreiking zijn tussen 16.00 tot 17.00 uur.

 

De verkoopprijzen van de eendjes zijn als volgt: €5 voor 1 eendje; €20 voor 5 eendjes; €95 voor 25 eendjes. Vul bij aantal het aantal eendjes in wat je wilt! Na je bestelling krijg je de nummers per mail doorgegeven welke zijn toebedeeld aan jouw eendjes.

Op de Duckrace zijn voorwaarden van toepassing, die zijn hier te downloaden.

Meld je nu ook aan voor het evenement op Facebook, hier worden ook de prijzen in de komende weken tot aan het evenement kenbaar gemaakt: https://www.facebook.com/events/308204409717233/.

Na het evenement zullen de winnaars ook bekend worden gemaakt op onze website.Wijs een vriend op deze vacature
@
@
Generating captcha code