Top
Thema + Goed doel

Thema JCI Meets Water

 

Het thema van het CvA op 18 mei 2019 is water. Onze kamer, JCI Volcke Rack, is vernoemd naar het zoetwatermeer ‘Volkerak’. Dit meer is circa 600 jaar oud en heeft een oppervlakte van ruim 60 m2. JCI Volcke Rack is gevestigd in de gemeente Moerdijk, welke gemeente aan twee zijden aan het water grenst.

Gemeente Moerdijk CvAZowel op toeristische als logistiek gebied heeft Moerdijk een sterke verbinding met water. We herbergen de vierde zeehaven van Nederland. Daarnaast hebben we een rijke historie waarbij het water zowel ‘vriend’ als ‘vijand’ was. Water is echter ook een actueel thema in Moerdijk. In het kader van duurzaamheid lopen op het zeehaventerrein een groot aantal projecten. Verder keert in 2019 de waterloop in het centrum van Zevenbergen terug.

 

Op het CvA op zaterdag 18 mei 2019 zal in alle programmaonderdelen water op een verrassende manier centraal staan. Boek nu je tickets voor dit spetterende CvA!

Goede doel CvA Moerdijk mei 2019

 

Veilig en betaalbaar drinkwater is niet overal op de wereld vanzelfsprekend. Sommige gebieden zijn afhankelijk van kwalitatief slecht grondwater dat ongeschikt is voor consumptie.

JCI Volcke Rack zet zich in voor Stichting Elemental Water Foundation. Deze Stichting heeft als doel om veilig en betaalbaar zoet water wereldwijd mogelijk te maken door het ontzilten van water.

Wij willen met ons CvA zo veel mogelijk mensen toegang geven tot veilig drinkwater. Jij kan ons daarbij helpen: schrijf jou en je Kamer in voor ons spetterende CvA op zaterdag 18 mei 2019!
Sponsors