Top
Sparkle mama & great daddy @work

Heb je het gevoel dat je niet de beste versie van jezelf bent? Wil jij je werk goed doen en er tegelijk ook voor je gezin zijn? Ken je die momenten dat je van hot naar her rent? Vind je het moeilijk om in het hier en nu te zijn?Loopt je hoofd regelmatig over? Wil je meer energie? Vind jij het soms ook een hele klus om alle ballen in de lucht te houden? Ervaar je druk? Wil je meer focus? Wil je jouw gelukscijfer ophogen?


Veel ouders ervaren het als druk om het gezin te combineren met hun carrière. Ze willen graag een belangrijke bijdrage leverenop hun werk én een goede ouder zijn. Het is een drukke periode in het leven. En stil staan doen we nauwelijks. Terwijl het juist zo waardevol is om stil te staan bij deze belangrijke rollen in je leven.


Tijd dat deze ‘vergeten’ groep wat ondersteuning krijgt in de piek van hun leven. Praktische tips om daadwerkelijk te gaan doen en ervaren. Voor meer ontspanning, plezier en succes.


Tijdens de kennismakingsworkshop ga je stil staan bij de balans tussen werk en gezin. En kijken waar jij nog meer geluk kan behalen. En vooral hoe je daar dezelfde dag al mee kan beginnen. Zodat je ‘a sparkle mama' of 'great daddy’ kan zijn.


Katja & Aukje zijn naast het gezelligste coachduo van Nederland ook de allereerste trainers die zich speciaal richten op de werkende ouders. Zij geven trainingen voor bedrijven,instellingen en gemeenten. Met hun trainingen hebben ze al honderden ouders geholpen om meer te genieten van het ouderschap en alles uit je werk te halen. Om de talenten en kwaliteiten van werkende ouders binnen de organisatie te houden. Om uitval bij deze groep te voorkomen. Voor meer balans tussen privé en werk. Met veel herkenning, praktische handvatten en waardevolle inzichten. Voorde beste versie van jezelf. Voor meer plezier, focus, geluk, rust, ontspanning en succes.