Top
Programma

Hier vind je alle informatie over ons programma. We starten vrijdag alvast met een klein feestje en zaterdag zijn er uiteraard allerlei leuke en actieve workshops te beleven rondom het CvA. De zaterdag sluiten wij af met een diner en een spetterend eindfeest! Heb jij al een kaartje?


Vrijdag Pre-party

Wij starten het weekend met een gezellige vrijdagmiddagborrel op een leuke locatie in Zevenbergen. Bij deze borrel zullen naast de JCI leden ook sponsoren van ons CvA aanwezig zijn. De borrel zal plaatsvinden in de prachtige authentieke kelder bij restaurant Seven. 

Na de borrel eten we gezellig een driegangendiner met elkaar bij Steakhouse Seven.

Voor de dauwkruipers hebben we nog een afterparty in één van de leuke kroegen die Zevenbergen rijk is.

Blijf slapen in één van de hotels in onze gemeente. Sommigen zelfs op loopafstand van de CvA-locatie.

Zaterdag JCI Meets Water

Onder het genot van een bakje koffie en een Brabants worstenbroodje kan iedereen wakker worden en zich inschrijven voor de dag en alle activiteiten.

We trappen gezamenlijk de dag af met elkaar en met Wethouder Economische zaken van de gemeente Moerdijk, Thomas Zwiers.

Het CvA zal worden gehouden in het Gemeentehuis van de gemeente Moerdijk.

Degenen die niet deelnemen aan het CvA kunnen op bedrijfsbezoek bij het Havenbedrijf Moerdijk. Moerdijk is de op 3 na grootste zeehaven van Nederland met inspirerende bedrijven.

Degenen die niet deelnemen aan het CvA kunnen op culturele ontdekkingstocht in Willemstad. Nieuwsgierig naar het verleden van Oranje? In Willemstad ben je aan het juiste adres. “Willem’s stad” is één van de meest strategisch gelegen vestingsteden van Willem van Oranje. Lees meer..... 

Er zal een heerlijke lunch worden geserveerd in de theaterzaal van Hotel de Borgh.

Een inspirerende spreker zal ons als JCI leden toespreken. Wilco van Rooijen is beroepsavonturier, gelouterd bergbeklimmer en poolreiziger. Hij is één van de weinige nog levende avonturiers met de 3 polen op zijn naam. Wilco is de enige Nederlander die op eigen kracht en zonder extra zuurstof, de Seven Summits, de zeven hoogste toppen op elk continent heeft weten te schrijven.

Kom alvast in de stemming voor het avondfeest met een gezellige borrel. Deze borrel vindt plaats in de Borgh. De bitterballen zullen niet ontbreken! Ook is hier gelegenheid om jezelf om te kleden voor het feest. 

Vanaf 19.00 uur gaan de deuren open van de feestlocatie De Stad Klundert. Dit is een oude rooms-katholieke kerk waar jullie met bussen heen zullen worden gebracht. Ook is eigen vervoer mogelijk (wel maar beperkt aantal parkeerplaatsen!). Daar zullen jullie worden ontvangen met een prosecco en op allerlei eilandjes worden voorzien van een uitgebreid diner. Het thema van het feest is onder water! De persoon of kamer die het meest unieke gekleed komt, wint een prijs! Natuurlijk kan een band bij dit spetterende feest niet ontbreken. De band De Bijtels zullen deze avond met hun energie en een flinke dosis enthousiasme tot een ware knalfuif te maken! Na het feest gaan er uiteraard weer bussen terug naar de parkeerplaatsen en hotels in Zevenbergen.

Sponsors