Top
Programma

De contouren van het programma worden langzaam maar zeker zichtbaar. Deze programmaonderdelen zullen de komende tijd verder concreet worden gemaakt en ingevuld. Houd deze pagina dan ook goed in de gaten voor het laatste nieuws rondom de keynote speaker, workshops, thema feestavond, etc.


Vrijdag Pre-party

Wij starten het weekend met een gezellige vrijdagmiddagborrel op een leuke locatie in Zevenbergen. Bij deze borrel zullen naast de JCI leden ook sponsoren van ons CvA aanwezig zijn.

Na de borrel eten we gezellig een hapje met elkaar.

Voor de dauwkruipers hebben we nog een afterparty in één van de leuke kroegen die Zevenbergen rijk is.

Blijf slapen in één van de hotels in onze gemeente. Sommigen zelfs op loopafstand van de CvA-locatie.

Zaterdag JCI Meets Water

Onder het genot van een bakje koffie kan iedereen wakker worden en zich inschrijven voor de dag en alle activiteiten.

We trappen gezamenlijk de dag af met elkaar.

Het CvA zal worden gehouden.

Degenen die niet deelnemen aan het CvA kunnen op bedrijfsbezoek bij het Havenbedrijf Moerdijk. Moerdijk is de op 3 na grootste zeehaven van Nederland met inspirerende bedrijven.

Degenen die niet deelnemen aan het CvA kunnen op culturele ontdekkingstocht in Willemstad. Nieuwsgierig naar het verleden van Oranje? In Willemstad ben je aan het juiste adres. “Willem’s stad” is één van de meest strategisch gelegen vestingsteden van Willem van Oranje. Lees meer..... 

Er zal een heerlijke lunch worden geserveerd in één van onze toplocaties.

Een inspirerende spreker zal ons als JCI leden toespreken. Wilco van Rooijen is beroepsavonturier, gelouterd bergbeklimmer en poolreiziger. Hij is één van de weinige nog levende avonturiers met de 3 polen op zijn naam. Wilco is de enige Nederlander die op eigen kracht en zonder extra zuurstof, de Seven Summits, de zeven hoogste toppen op elk continent heeft weten te schrijven.

Kom alvast in de stemming voor het avondfeest met een gezellige borrel.

Ontvangst bij De Stad Klundert.

We dineren op een prachtige locatie in onze gemeente Moerdijk.

Een spetterend feest in een toplocatie in onze gemeente. De band De Bijtels zullen deze avond met hun energie en een flinke dosis enthousiasme tot een ware knalfuif te maken!

Sponsors