Top
(Junior) Arbeidsjurist
  • (Junior) Arbeidsjurist
0,00

Bedrijfsinformatie

In onze dienstverlening draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. De ruim 2.500 BDO’ers dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: het bieden van de allerbeste service én het leveren van topkwaliteit. Dit doen wij vanuit de vier kernwaarden: Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch.

Functieomschrijving

Als (Junior) Arbeidsjurist ondersteun je de Senior Arbeidsjuristen bij werkzaamheden binnen de bestaande Legal praktijk en/of wordt je gedetacheerd op locatie bij cliënten. Je werkt samen aan complexe, arbeidsrechtelijke zaken en je wordt in staat gesteld een eigen praktijk op te bouwen. Het komende jaar zullen de werkzaamheden met name gericht zijn op de publieke sector, Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren (WNRA) en mogelijk ook Wet Normering Topinkomens (WNT). Hierbij zul je samenwerken in nauwe multidisciplinaire samenwerking met collega BDO'ers. Het is een pre als je commerciële affiniteit hebt. Je standplaats is Utrecht, maar zult met name werkzaam zijn in de Randstad.

BDO Legal behoort tot de grotere gespecialiseerde juridische adviesbureaus in Nederland. Binnen Legal kennen wij de specialismes Ondernemingsrecht en Arbeidsrecht. Wij beschikken, dankzij het brede BDO-netwerk, over meerdere vestigingen in Nederland en kennen een sterke regionale vertegenwoordiging. Wij kenmerken ons door een praktische, doelgerichte en betrokken aanpak richting onze opdrachtgevers en werken nauw samen met onze collega’s van andere disciplines binnen de BDO-organisatie.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Nederlands Recht bij voorkeur een specialisatie binnen het arbeidsrecht of een aantoonbare affiniteit met dit rechtsgebied. Daarnaast heb je 1 tot 2 jaar relevante juridische werk ervaring opgedaan bij voorkeur in een commerciële adviesomgeving.

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard bieden we je een goed salaris en een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een aantrekkelijke pensioenregeling, 32 vakantiedagen, een fiscaal onbelaste vergoeding van maximaal € 25,00 per maand voor de abonnementskosten van de sportschool, korting op de (collectieve) ziektekostenverzekering via CZ of Zilverenkruis/Achmea en een laptop van BDO. Bij BDO wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Contactinfo

Spreekt deze functie je aan? Solliciteer dan direct online. Voor nadere informatie kun je terecht bij Birgit van der Sommen, Senior Corporate Recruiter, tel.: 040- 2987860.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. Daarnaast maakt een pre-employment screening onderdeel uit van de sollicitatieprocedure voor deze vacature. BDO maakt hierbij gebruik van de DSI screening voor de financiële sector.

 Wijs een vriend op deze vacature
@
@
Generating captcha code