Top
Junior Jurist Aanbestedingsrecht
  • Junior Jurist Aanbestedingsrecht
0,00

Bedrijfsinformatie

In onze dienstverlening draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. De ruim 2.500 BDO’ers dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: het bieden van de allerbeste service én het leveren van topkwaliteit. Dit doen wij vanuit de vier kernwaarden: Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch.

Functieomschrijving

Als Junior Jurist Aanbestedingsrecht lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere op- en uitbouw van de aanbestedingsrecht praktijk binnen BDO Legal (Public Sector). BDO heeft een omvangrijke portefeuille van lokale overheden, maatschappelijke organisaties en publiekrechtelijke instellingen. Op het gebied van aanbestedingsrecht wordt een breed palet aan diensten aangeboden. Enerzijds bestaat er binnen de publieke sector een groeiende behoefte aan juridische advisering waarbij veelvuldig wordt samengewerkt in multidisciplinaire projecten. Anderzijds dient de accountant van BDO - in het kader van de controle van de jaarrekening - een rechtmatigheidsoordeel te geven over de toepassing van het aanbestedingsrecht. Als junior jurist lever je hieraan een belangrijke bijdrage.

BDO Legal is op zoek naar een enthousiaste Junior Jurist Aanbestedingsrecht die meewerkt aan de verdere opbouw van deze praktijk en zichzelf als professional verder wil ontwikkelen. De Legal publieke sector-markt wordt hoofdzakelijk bediend vanuit onze vestiging in Utrecht. Afhankelijk van de opdracht werk je vanuit een andere vestiging van BDO.  

BDO Legal is met een enthousiaste groep van meer dan 40 juristen de afgelopen jaren fors gegroeid en heeft ook voor de toekomst ambitieuze groeiplannen waarvoor een duidelijke strategie is geformuleerd.

BDO Legal maakt onderdeel uit van BDO Advisory. Met een transparante en resultaatgerichte aanpak adviseren de 200 consultants van BDO Advisory hun opdrachtgevers in de breedste zin van het woord. Wij beschikken, dankzij het brede BDO-netwerk, over meerdere vestigingen in Nederland en kennen een sterke regionale vertegenwoordiging.

Functie-eisen

Om deze rol goed te kunnen invullen zijn we op zoek naar kandidaten met de volgende achtergrond en vaardigheden: 

  • Je beschikt over een afgeronde masteropleiding Nederlands recht met goede studieresultaten.
  • Je hebt affiniteit met aanbestedingsrecht en je vindt het leuk om een bijdrage te leveren aan de uitbouw van de aanbestedingsrecht praktijk.
  • Je bent leergierig en hebt een oprechte belangstelling voor de publieke sector en belangrijke maatschappelijke vraagstukken.
  • Je hebt het vermogen om de vertaalslag te kunnen maken van de juridische context naar een praktisch uitvoerbare oplossing.

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard bieden we je als Junior Jurist een goed salaris en een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een aantrekkelijke pensioenregeling, 32 vrije dagen en tal van kortingen op verzekeringen, sportabonnement etc. Bij BDO wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk, eventuele studie en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Contactinfo

Spreekt deze functie je aan? Solliciteer dan direct online. Voor nadere informatie kun je terecht bij Birgit van der Sommen, Senior Corporate Recruiter, tel.: 040- 2987860.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. Daarnaast maakt een pre-employment screening onderdeel uit van de sollicitatieprocedure voor deze vacature. BDO maakt hierbij gebruik van de DSI screening voor de financiële sector.

 Wijs een vriend op deze vacature
@
@
Generating captcha code